Резултати Чтвртог међународног фестивала православног филма "Снажни духом“ - Снажни духом


Резултати Чтвртог међународног фестивала православног филма "Снажни духом“

Резултати Чтвртог међународног фестивала православног филма "Снажни духом“

Да се прогласи за победника у номинацији Гран прија Четвртог међународног фестивала православног филма у Србији "Снажни духом" филм "СВЕДОЦИ ЉУБАВИ" у режији Наталије Гугујеве из Русије.

Да се прогласи за најбољи играни филм Четвртог међународног фестивала православног филма у Србији "Снажни духом" филм "СА ПОДНОЖЈА БРДА" у режији: Тамаре Цоцорије и Константина Кутеева из Русије.
 
Да се прогласи за најбољи документарни филм Четвртог међународног фестивала православног филма у Србији  "Снажни духом" филм "КОСОВО, ХРИШЋАНСТВО У ОПАСНОСТИ" у режији Арноа Гујона из Француске.
 
На основу гласања за симпатије гледалаца, проглашава се за победника Четвртог међународног фестивала православног филма у Србији "Снажни духом" филм "СА ПОДНОЖЈА БРДА" у режији: Тамаре Цоцорије и Константина Кутеева из Русије.
 
На фестивалу су биле уручене допунске награде:
 
Захвалница града Крушевца и Културног центра Крушевца филму "БОМБЕ, ОД КОЈИХ ЈЕ ПЛАНУО СВЕТ" у режији Олге Лазебник из Украјине.
 
Захвалница Крушевачке епархије српске православне цркве филму "ГРАДИШКИ ПРОТО" у режији Милана Пилиповића из Републике Српске.
 
Захвалница Друштва слепих града Крушевца филму "13 КИЛОМЕТАРА" у режији Владимира Тиулкина из Казахстана.